John Deere Motoren

John Deere is een bekende speler in de Nederlandse binnenvaart en de industrie. Op deze site kunt u meer vinden over de uitgebreide range van motoren die John Deere. Op het gebied van de nieuwste uitlaatgasemissies zijn er diverse oplossingen, voor meer informatie kunt u direct een contactformulier op deze site invullen.

 • Generatorset Motoren

  Voor generatorbedrijf heeft John Deere een uitgebreid gamma van schone motoren in een vermogen van 29 kVA tot 188 kVA. De getoonde motoren voldoen allemaal aan de strenge normen die voor de binnenvaart gelden.

 • Power Unit Motoren

  De variabel toerental motoren van John Deere zijn beschikbaar in een vermogenrange van 56 kW tot 448 kW. Met daarbij de mogelijkheid om verschillende vermogenscurven te selecteren, biedt dit een veel mogelijkheden voor uiteenlopende toepassingen.

 • Open Aggregaten

  Voor de binnenvaart zijn er open generatorsets beschikbaar in verschillende uitvoeringen op een robuust frame. Generatorsets op basis van kielkoeling, radiateurkoeling, massavrij, 24 volt, lucht/water koelers kortom diverse verschillende mogelijkheden.

 • Geluidgedempte Aggregaten

  Voor de binnenvaart zijn er geluidgedempte generatorsets beschikbaar in Sendzimir verzinkte stalen omkastingen. Deze omkastingen zijn uitgevoerd met uitneembare panelen om maximale toegang tot de generatorset te verlenen.
  De generatorsets zijn in dezelfde uitvoeringen beschikbaar als de open uitvoeringen.